OVer ons

Grondwerk voor particulieren en bedrijven in en rond Gelderland

De voornaamste werkzaamheden van dit familiebedrijf zijn het verhuren van graafmachines en het aannemen van grondwerken.

Grondverzetbedrijf Lokhorst bestaat al meer dan een halve eeuw

Grondverzetbedrijf Lokhorst bestaat al meer dan een halve eeuw. De voornaamste werkzaamheden van dit familiebedrijf zijn het verhuren van graafmachines en het aannemen van grondwerken.
Ons bedrijf telt ongeveer twintig personeelsleden. Dit zijn allemaal ervaren en hardwerkende machinisten die VCA-gecertificeerd zijn. Onze machinisten worden regelmatig bijgeschoold. Zo blijft hun vakkennis up-to-date. Als bedrijf is Grondverzetbedrijf Lokhorst ook VCA-gecertificeerd. Voor het aannemen van grondwerken en het verhuren van graafmachines bent u bij ons aan het juiste adres! Welke activiteiten Grondverzetbedrijf Lokhorst in Epe zoal doet? Lees het hieronder.

Graafmachineverhuur

Grondverzetbedrijf Lokhorst verhuurt rupskranen van 1 tot 30 ton. Maar mobiele kranen, mobiele midikranen, shovels en vrachtwagens worden ook door ons verhuurd, dit alles inclusief bediening.
Kortom: voor de huur van een uitgebreid aanbod aan graafmachines gaat u naar Grondverzetbedrijf Lokhorst in Epe.
Graafmachine huren in Epe, Gelderland

Waar werkt Lokhorst?

Het werkgebied van Grondverzetbedrijf Lokhorst is vrij groot. Ons bedrijf, dat centraal ligt in Nederland, werkt veelal in de straal binnen de provincie Utrecht, de polder en de Achterhoek. Maar ook daarbuiten kunnen wij onze opdrachtgevers van dienst zijn.
Lokhorst uit Epe fungeert ook als tussenpersoon voor aannemers. Zo nemen we bij hen de zorgen uit handen en regelen we de beste grondverzetmachines op de juiste plek.

Lokhorst is er ook voor particulieren

Particulieren kunnen ook bij Grondverzetbedrijf Lokhorst terecht. Wilt u een bouwput laten uitgraven? Moet een tuin uitgegraven en aangelegd worden? Of zijn er andere graafwerkzaamheden te doen? Grondverzetbedrijf Lokhorst regelt het graag.
Ook verkopen wij hoogzand, metselzand, grond en diverse soorten grind aan particulieren en bedrijven.