Werkzaamheden

Grondwerken en verhuur van graafmachines in Gelderland en daarbuiten

De voornaamste werkzaamheden van Grondverzetbedrijf Lokhorst zijn het verhuren van graafmachines en het aannemen van grondwerken. 

Verhuur van graafmachines

Wij verhuren rupskranen van 1 tot 30 ton, mobiele kranen, mobiele midikranen en shovels. We hebben onder andere machines van de merken Ahlmann, Doosan, Hitachi, Takeuchi en Komatsu. Bijna al onze rupskranen zijn uitgerust met gps.

Onze machines kunnen worden uitgerust met allerlei hulpstukken, zoals een schaafbak voor archeologisch onderzoek, taludbakken in diverse soorten en maten, kantelbakken en nog veel meer. Tevens kan een van onze shovels draaien op gps. Vrachtwagens met kranen worden inclusief bedienend personeel verhuurd. Een trilwals wordt eventueel ook zonder machinist verhuurd.

Graafmachine huren in Epe, Gelderland

Verhuur van graafmachines voor bedrijven en particulieren

Wij verhuren onze machines hoofdzakelijk aan bedrijven en proberen de uitvoerders werk uit handen te nemen. Wij hechten veel waarde aan de kwaliteit van onze machinisten en zorgen voor de juiste machinist op de juiste machine.

Particulieren kunnen ook bij ons terecht. Bijvoorbeeld voor het laten uitgraven van een bouwput, het uitgraven en aanleggen van tuinen en andere graafwerkzaamheden.

Verkoop zand en grind

Naast de verhuur van materieel verkoopt Grondverzetbedrijf Lokhorst hoogzand, metselzand, grond en diverse soorten grind.